Heb je problemen op het gebied van huisvesting, financiën, justitie of verslaving? En ben je dakloos of thuisloos, dus heb je geen vaste woon- of verblijfplaats? Dan kun je in Arnhem onder andere terecht bij het JONAhuis, een opvangvoorziening die hulpverlening biedt aan jongeren die dakloos zijn of dakloos dreigen te worden.

In Arnhem is het JONAhuis een bekende naam, maar voluit heet deze vorm van hulpverlening ‘Integrale aanpak zwerfjongeren’. Het JONAhuis is onderdeel van Pactum en is gevestigd aan de Sweerts de Landasstraat 77, op loopafstand van Station Arnhem Centraal.

Bij JONA krijgt je eerst hulp bij de belangrijkste zaken: een dak boven je hoofd, een slaapplaats, inkomen en hulp met schulden. Ook is er begeleiding rondom opleiding en werk. Deze vorm van opvang wordt dus altijd gecombineerd met een traject op maat. Je hoeft niet per se in de jongerennachtopvang te verblijven om gebruik te kunnen maken van de hulp van Pactum.

Hoe krijg je hulp?

Je kunt rechtstreeks bellen of mailen met de medewerkers van het JONAhuis. Je kunt ook gewoon zelf binnen lopen en jezelf aanmelden. Samen bekijken we dan of wij de juiste plek zijn voor jou. Er is geen verwijzing nodig om hulp te kunnen krijgen:

banner

Vragen? Neem contact op

Soms heb je vragen waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Kun je je op school niet goed concentreren? Twijfel je over je opleiding? Of heb je hulp nodig bij persoonlijke problemen? Blijf hier dan niet mee rondlopen.

CheckIt_Chat_groot